En arbejdsplads fuld af kommahajer? Lær mere Lær dine medarbejdere at sætte komma på en nem og overskuelig måde.

PRØV KOMMAKURSET GRATIS

Få det, som det passer jer

Gør som staten og få vores online kommakursus installeret på jeres egen kursusportal. Eller vælg at få en kode, der giver jeres medarbejdere ubegrænset adgang til kurset via vores platform, uden I selv har noget administrativt besvær. Mulighederne er mange.

Fordele til jer og jeres medarbejdere

Fleksibel afvikling

Vores online kommakursus kan afvikles på både computer, mobiltelefoner og tablets. I bestemmer selv, om kurset skal afvikles på vores læringsplatform, eller om det skal installeres og afvikles på jeres egen platform.

Fleksible aftaler

Vi kan stort set tilrettelægge jeres aftale, som I ønsker det. Hvis I har brug for det, tilbyder vi også aftaler, hvor den digitale læring bliver suppleret af fysiske kurser eller individuel feedback til udvalgte nøglemedarbejdere.

Højere effektivitet og troværdighed

Jeres medarbejdere bliver mere sikre og dermed mere effektive, når de skriver og læser korrektur, og får derfor frigjort tid til andre opgaver. Samtidig fremstår jeres kommunikation fejlfri og professionel udadtil.

FÅ EN GOD RABATAFTALE

Bestiller du firmalicens til vores online kommakursus, får du samtidig en rabataftale til køb af vores andre kurser.

Køb licens

Enkelt licens
495 kr.
  • Fri adgang til dit online kommakursus i 6 måneder.
  • Overskueligt regelark – lige til at printe ud.
  • Masser af ekstra opgaver.
  • Prisen er ekskl. moms.
Firmaaftaler
Fra 4.995 kr.

Er i flere medarbejdere fra din virksomhed, der ønsker at tage kurset, eller ønsker du at få kurset direkte i jeres læringsportal? Kontakt os for at høre nærmere.