Vores online kommakursus

Kurset er udarbejdet af kommaekspert Eva Prohaska Mørk, som har mere end 20 års erfaring i at holde kommakurser for alt fra nybegyndere og studerende til kommavante korrekturlæsere og journalister.

  • Kurset er gennemset af Dansk Sprognævn, så du er sikker på, at kurset lever op til alle formelle krav.
  • Kurset er lækket, pædagogisk og overskueligt opbygget: Kursets speak er professionelt indtalt af skuespiller Thomas Mørk. Du holdes til ilden med en god blanding af instruktioner, illustrationer, eksempler og masser af forskellige interaktive opgavetyper med konstruktiv feedback.
  • Kurset er gennemtestet og sammenlignet med andre online kommakurser. Vi tør derfor godt garantere, at vores kursus er sjovere, mere pædagogisk og motiverende, og at du vil opnå et langt større udbytte med vores kursus.

Engagerende, differentieret og vedkommende

  • Kursets øvelser er forskelligartede og interaktive, så du holder motivationen i top. Laver du fejl, får du straks konstruktiv feedback, så du forstår, hvad du skal gøre anderledes.
  • Kurset giver mulighed for differentieret læring. Det er op til dig, om du vil kende alt til ekspertgrammatikken bag kommareglerne og føres ud i de allermest vanskelige kommakroge og snørklede sætninger, eller om du vil ’nøjes’ med den nødvendige viden.
  • Mange af kurset eksempler og øvelser er fra virksomheder, medier og offentlige institutioners tekster. På den måde sikrer vi, at kurset virker vedkommende og afspejler de kommaudfordringer, du møder i din hverdag.

Helt styr på kommaerne – én gang for alle!

Du skal regne med at bruge 2-4 timer på kurset – alt afhængigt af hvor mange opgaver der skal til for, at du har helt styr på reglerne. Du vælger for eksempel selv, om du vil gennemføre alle ekspertopgaverne.

Kurset består af 12-15 lektioner, afhængigt af om du vil have al ekspertviden med, eller om du er tilfreds med at lære den nødvendige viden.

Du kan tage kurset på både computer, tablet og mobiltelefon. Har din virksomhed en kursusplatform, kan kurset også installeres og afvikles på den.

PRØV KOMMAKURSET GRATIS